Cupcakes, muffiny

zpět na RECEPTY

Komentáře

  1. Dobrý den, Míšo, prosím o radu. Jaké těsto na cupcakes vydrží nejdéle čerstvé, vláčné a křehké, zkrátka upečeno jako dneska? Máte zkušenost? Moc děkuji, Ivana V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivano, dlouho vláčné vydrží ty s podmáslím, vanilkové i čokoládové, recepty jsou oba třeba u Narozeninových cupcakes. No a pak samozřejmě mrkvové nebo dýňové, moji favoriti :) ale hodně záleží i na krému a jak dlouho dopředu je chcete péct.

      Vymazat
    2. Děkuji moc za odpověď. Potřebuju výdržnost tak dva tři dny, krém na ně dám den předem, což je v pohodě.

      Vymazat
  2. Dobrý den, poradíte mi prosím jak docílit toho, aby košíčky muffinu nebyly tak mastné? Není na nich skoro ani vidět potisk. Vy je máte všechny moc pěkné :) Děkuji, Denisa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deniso, zdravím, ze mých zkušeností vyplývá, že na vině jsou košíčky, resp. jejich materiál. Jen málokteré jsou z dobrého papíru který se nepromastí. Osobně mám nejlepší zkušenosti s čistě bílými od firmy Wimex. Dají se koupit třeba v Makru, ale i některých běžných obchodech či eshopech. Dobré jsou také z drogerie DM, tam mají hezky barevné a také se nepromastí.

      Vymazat
  3. Dobrý den, moc děkuji za hezké stránky, peču hodně podle Vašich stránek :) Chtěla jsem poprosit o radu, info, jaké používáte hubičky na zdobení krémů...myslím tím hlavně zdobení cupcakes nebo zdobnějších dortů....mám je malé a vždy nejsou tak krásně tvarované, krém se mi roztéká, prostě tvar to nedrží :( moc děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, na zdobení cupcakes používám velké nerezové profi špičky. Koupíte je na cukrářských eshopech. S těmi malými a navíc pokud jsou plastové, moc pěkné zdobení neuděláte :) základ jsou dobré špičky :)

      Vymazat

Okomentovat